Päärakennus

Wanha Tylli

Viihdy ja rentoudu perinnemaisemissa

Wanhan Tyllin tiloissa viihtyy parhaimmillaan isokin seurue, meiltä löytyy tilaa jopa yli 50 hengelle ja nukkumapaikkojakin löytyy kesällä yli 20 hengelle. Wanhan Tyllin tiloihin kuuluvat keltainen päärakennus, Takkatupa ja Piha-aitta. Halutessaan vierailijat voivat nauttia myös perinteisen ulkosaunan käytöstä.

Päärakennus

Pirtin levitettävällä sohvalla nukkuu makeasti kaksi henkilöä.

Päämakuuhuoneessa yöpyjää odottaa pehmoinen parisänky.

Kamarissa yöpyjiä odottaa kolme yhden hengen sänkyä sekä lisäpatjat.

Pirtistä löytyy levitettävän sohvan lisäksi myös kerrossänky.

Välitilassa yöpyjää odottaa oma sänky, omassa huoneessa.
Previous
Next

Varustus ja tilat

Matkailutila Wanha Tyllin tilat on suunniteltu noin 50 hengelle ja kesäaikaan meillä yöpyy jopa 20 henkilöä: päärakennuksessa yöpyy 10 henkilöä ja muissa tiloissa yöpyy toiset 10 henkilöä.

Päärakennuksessa on pirtti ja kolme kamaria. Tuvassa on hyvin varusteltu keittiö kodinkoneineen ja leivinuuni. Kamareissa on kakluunit ja 8 vuodepaikkaa sekä mahdollisuus kahteen varavuoteeseen. Päärakennuksessa on wc, pesuhuone ja sähkösauna. Rakennuksessa on sähkölämmitys. Päärakennus soveltuu myös pyörätuolissa oleville vierailijoille. Vierailijoiden käytössä pesukone ja ilmainen 4G-WiFi. Lakanat ja pyyhkeet on tilattava erikseen.

Muut tilat

Takkatupa
Takkatupa on kooltaan 70 m² ja soveltuu tapahtumien järjestämiseen. Tuvassa on pieni keittiö (liesi, kylmäkaappi ja pakastin) ja kolme wc:tä. Varusteisiin kuuluu suuri näyttöruutu monipuolisine liittymineen. Tilassa voi kesäaikaan yöpyä 6 henkilöä.

Ulkosauna
Lisähinnasta mahdollisuus omatoimiseen saunomiseen puulämmitteisessä saunassa.

Pihapiiri
Pihapiirissä on aitta ja lato, ja pihapiirin tuntumassa on sulka- ja lentopallokentät.

Ranta
Käytössä ( erikseen sovittaessa ) on myös 300 m :n päässä oleva ranta.

Muut tilat
Takkahuone

Lisähinnasta vieraat voivat nauttia perinteisestä Suomalaisesta puulämmitteisestä ulkosaunasta.

Aitta tuo pihapiiriin kaunista entisajan tunnelmaa.

Vanhassa vilja-aitassa on jotain niin kaunista.
Previous
Next

ihana sijainti

Wanha Tyllillä on iso piha-alue, läheinen sijainti Oulujoelle joka virtaa vain 300 metrin päässä, hyvät yhteydet lähikaupunkeihin ja monta muuta hyvää syytä vierailla Tyllissä.

Matka menneeseen

Matkaa vanhoihin aikoihin oleskelemalla Wanhan Tyllin tiloissa. Wanha Tylli tarjoaa kauniin sekoituksen vanhaa ja nykyaikaa. Tule kokemaan se itse.

Varauskalenteri

Voit kätevästi tarkastaa saatavuuden sekä voimassaolevan hinnaston alla olevasta varauskalenterista. Klikkaamalla “Tee Varaus” -painiketta, sinut ohjataan Nettimökki.com -palveluun, jossa voit tehdä varauksen haluamillesi päiville.