Piilopaikka

piilopaikka piha muhos

Karu. Tyylikäs. Piilopaikka.

sauna-iltaan

Etsitkö rauhallista illanviettopaikkaa? Vastauksemme on Piilopaikka. Piilopaikassa vietät mukavia iltamia saunan höyryissä ja takan lämmittäessä tunnelmaa. Jos ilta saattuu venähtämään pitkäksi, löytyy Piilopaikasta nukkumatilaa neljälle.

illanistujaisiin

Piilopaikan tuvassa sijaitsee iso tulisija, jossa voi grillailla mielensä mukaan maukasta purtavaa koko poppoolle. Tiloista löytyy myös pitkä hirsipöytä, johon pääsee istuutumaan vaivattomasti noin 20 hengen seurue.

"Hyvät löylyt ja mukavat erämaiset tunnelmat"
-Hirvipeijaisten iltamat

Puulämmitteinen sauna

Erämajan sisätiloista löytyy perinteinen suomalainen puulämmitteinen sauna, joka tarjoaa mahtavat löylyt ja on vieraidemme vapaassa käytössä!

Reilusti pysäköintitilaa

Piilopaikan pihalle mahtuu mukavasti viitisen autoa, myös Piilipaikalle johtavan soratien varteen voi pysäköidä, joten meille mahtuu siis isompikin seurue autoineen.

kaikenlaisiin iltamiin

Piilopaikan tilat sopivat useimpiin iltamiin tai pienen seurueen ajanviettoon, meillä on järjestetty peijaisia, sauna-iltoja, kakkukahveja, ja muita mukavia iltamia.

Läheinen mutta rauhaisa

Sijaintimme on mitä mainioin, autoillen vain 35 minuuttia Oulusta ja 10 minuuttia Muhokselta.

Varustus ja tilat

Piilopaikka sopii parhaiten pieniin kokoontumisiin, illanistujaisiin ja ajanviettoon, niin ystäville, kollegoille, ryhmille kuin porukoillekin. Piilopaikka on mitoitettu vastaanottamaan maksimissaan noin 20 hengen seurueita, nukkumapaikkoja Piilopaikassa on neljälle.
Lemmikkieläimet ovat Piilopaikkaan tervetulleita.

Sauna Perinteinen puulämmitteinen sauna ja moderni kylpyhuone käytettävissänne.

Pihapiiri Pihapiirissä on mukavasti tilaa muutamalle autolle ja sijainti on päättyvän tien päässä, metsän suojassa.

Ranta ja vene Piilopaikan käytössä on myös 100 m :n päässä oleva ranta ja vene.

Varauskalenteri | Tulossa pian |

Voit kätevästi tarkastaa saatavuuden sekä voimassaolevan hinnaston alla olevasta varauskalenterista. Klikkaamalla “Tee Varaus” -painiketta, sinut ohjataan Nettimökki.com -palveluun, jossa voit tehdä varauksen haluamillesi päiville.

Katso video